DOLAR 28,6581 0.14%
EURO 31,1745 1.78%
ALTIN 1.806,931,00
BITCOIN 1013639-3,73%
Nevşehir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

06:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X https://nevsehirsecim.com/wp-content/uploads/2023/02/kristal.jpg
Nevşehir’de Terör ve İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırıları Protesto Edildi

Nevşehir’de Terör ve İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırıları Protesto Edildi

ABONE OL
Ocak 15, 2024 06:26
Nevşehir’de Terör ve İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırıları Protesto Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir’de, Filistin’e Destek Platformunca düzenlenen etkinlikte terör ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları kınandı.

Yatsı namazı vaktinde Kurşunlu Camisi’nde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi.

Cami çıkışında ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan grup İsrail ve terör örgütleri aleyhine slogan attı.

Platformun il koordinatörü Mustafa Gençtürk, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucu 9 askerin şehit edilmesinin milletçe acısının yaşadıkları belirtti.

TSK’nin düzenlediği harekatlarla teröristlerin etkisiz hale getirilerek şehit kanlarının yerde bırakılmadığını vurgulayan Gençtürk, milletin terörle mücadele konusunda devletinin yanında olduğunu ifade etti.

Gönlü iman dolu necip milletin geçmişte olduğu gibi gelecekte de vatan toprakları için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu kaydeden Gençtürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, sınırlarımızın güvenliği için tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz. Uluslararası şebekeler tarafından desteklenen terör belasını alt edeceğiz. Tek yürek olarak kardeşliğimize kastedenlerin kirli emellerini boşa çıkartacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.