DOLAR 28,6581 0.14%
EURO 31,1745 1.78%
ALTIN 1.806,931,00
BITCOIN 1013639-3,73%
Nevşehir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

06:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X https://nevsehirsecim.com/wp-content/uploads/2023/02/kristal.jpg
Nevşehir’de Uyuşturucu Ticareti Yapan Suriye Uyruklu A.D. Jandarma Operasyonu İle Yakalandı

Nevşehir’de Uyuşturucu Ticareti Yapan Suriye Uyruklu A.D. Jandarma Operasyonu İle Yakalandı

ABONE OL
Ocak 11, 2024 10:16
Nevşehir’de Uyuşturucu Ticareti Yapan Suriye Uyruklu A.D. Jandarma Operasyonu İle Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti suçundan aranan Suriye uyruklu A.D. isimli şahıs yakalanarak adalete teslim edildi. 09 Ocak 2024 tarihinde yapılan operasyon, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla düzenlendi. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, A.D. saklandığı evde suçüstü yakalandı.

A.D. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan toplamda “4 Yıl 2 Ay” hapis cezası kesinleşmiş ve hakkında yakalama kararı bulunuyordu. Yakalanan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu operasyon, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nın halkın huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu. Jandarma, suç ve suçlularla mücadelede etkin rol oynayarak, toplum güvenliğinin korunmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam etmektedir.

Kamuoyuna yapılan bu duyuru, Nevşehir halkının bilgilendirilmesi ve Jandarma’nın başarılı operasyonlarına dikkat çekmek amacı taşımaktadır. Bölge halkının huzuru için gerçekleştirilen bu tür operasyonlar, emniyet güçlerinin fedakar çalışmaları sayesinde başarıya ulaşmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.