DOLAR 28,6581 0.14%
EURO 31,1745 1.78%
ALTIN 1.806,931,00
BITCOIN 1013639-3,73%
Nevşehir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

06:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X https://nevsehirsecim.com/wp-content/uploads/2023/02/kristal.jpg
Teknik Direktörümüz Mahmut Sami Akyüz’ün, Maksanspor maçı sonrası açıklamaları…

Teknik Direktörümüz Mahmut Sami Akyüz’ün, Maksanspor maçı sonrası açıklamaları…

ABONE OL
Ocak 4, 2024 08:54
Teknik Direktörümüz Mahmut Sami Akyüz’ün, Maksanspor maçı sonrası açıklamaları…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ligin 7. haftasında deplasmanda rakibimiz Maksanspor’du. Tüm maçlara olduğu gibi bu maçada final havasında, çok iyi hazırlanmıştık. Ayrıca bu maça çok daha farklı konsantre olmuştuk ama maalesef rakibimiz maça çıkmadı. Böylelikle 3 puanı bu hafta hükmen 3-0 galip gelerek aldık.

Dolayısıyla bu hafta oynanan maçlarla birlikte ligin ilk yarısını tamamladık. Geriye dönüp baktığımızda ilk devreyi “Namağlup Lider” kapatmak, oynadığı 6 maçın 6’sını da kazanmak, en yakın takipçisine 5 puan fark atmak, ligte en fazla genel averaja sahip olmak, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olmak, hazırlık maçları dahil bu sezon oynadığı hiç bir maçı kaybetmeyen bir takım olmak bizim adımıza gurur verici bir tablo. Bu anlamda tekrar bize bu fırsatı veren Değerli Kulüp Başkanımız Sayın Mehmet Halis Aydoğan’a ve Kıymetli Yöneticilerimiz Sayın Oğuz Kahraman ve Sayın Abdullah İnal’a, tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarıda benimle birlikte yürüyen teknik ekibimi ve başarının asıl kahramanları aslan yürekli oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Bu güzel başarıyı sezon başından beri gerek tribünde, gerekse ekranları başında kalbi bizimle birlikte atan tüm Ürgüpspor severlere armağan ediyorum.

Hep söylediğim bir ifade var; kısa, orta ve uzun vadede hedefler… Dolayısıyla bu sezon itibariyle Ürgüpspor kısa vadede hedeflerine ulaşmıştır. Ligin ilk devresi oynadığımız tüm maçları ekibimle birlikte analiz ederek, ligin ikinci devresinde sahada hem fizik kalitesi ile hemde daha güçlü bir oyun karakteri ile ilk devrede elde ettiği başarılarını geliştiren bir takım görüntüsü çizmek en önemli arzumuz. Böylelikle hem orta vadede hemde uzun vadede hedeflerimize ulaşmakta önemli bir mesafe kat edeceğimizi düşünüyorum. Bu anlamda geçmiş dönemlerde edindiğimiz tecrübelerle, bizi hedefe taşımak adına, devre arasını çok daha verimli geçirip, ligin ikinci yarısına çok iyi başlamak istiyoruz… Açıklamalarında Bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.