DOLAR 28,6581 0.14%
EURO 31,1745 1.78%
ALTIN 1.806,931,00
BITCOIN 1013639-3,73%
Nevşehir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

06:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X https://nevsehirsecim.com/wp-content/uploads/2023/02/kristal.jpg
Ak Parti Nevşehir Muhtemel aday adayları

Ak Parti Nevşehir Muhtemel aday adayları

ABONE OL
Kasım 15, 2023 09:06
Ak Parti Nevşehir Muhtemel aday adayları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partide seçim takviminin belli olmasının ardından siyasi hareketlilik başladı. Geçtiğimiz haftasonu Ak Parti genel merkezinin düzenlediği Kızılcahamam kampında gündem nerdeyse yerel seçimler oldu. Bu atmosferde Nevşehir’de en çok merak edilen konu ise AK Parti de kimler belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapacağı konusu oldu..

2019 yerel seçimlerinde AK Partiden belediye başkanı seçilen Rasim Arı’nın 2 yıl süreyle sürdürdüğü görevini sağlık sorunlarını öne sürerek istifa etmesinin ardından Belediye meclisi üyeleri arasından Nevşehir Belediye başkanı olarak seçilen Dr. Mehmet Savran aylar öncesinden yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.
Yine Nevşehir gündeminde konuşulan isimlerden biride Nevşehir Ak Parti il başkanı Ali Kemikkıran.
Ali Kemikkıran’ın İl başkanlığı görevinden istifa edip etmeyeceği ise Genel merkezden gelecek sinyale göre şekillenecek.

Yine bir önceki dönem Nevşehir Milletvekili olan Yücel MENEKŞE ismi de en çok konuşulan konulardan biri. Yücel Menekşe’nin geçtiğimiz günlerde Ak Parti Antalya il koordinatörü olarak büyük bir şehre atanması genel merkezle ilişkilerinin iyi olduğunu gösteriyor.


AK Partide yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen isimlerden biri de eski il başkanlarından Av. Mustafa Rauf Yanar. Yanar bilindiği üzere genel seçimlerde milletvekilliği 3.sıra aday adayı da olmuş ancak seçilememişti.

Yine Ak Parti milletvekili aday adayı olan Eski Gülşehir belediye başkanı Mustafa DURSUN’unda Merkez belediye başkan aday adaylığı ismi geçiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.