DOLAR 28,6581 0.14%
EURO 31,1745 1.78%
ALTIN 1.806,931,00
BITCOIN 1013639-3,73%
Nevşehir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

06:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X https://nevsehirsecim.com/wp-content/uploads/2023/02/kristal.jpg
İl Özel İdaresi Vatandaşlara Hizmet Sunmaya Devam Ediyor…

İl Özel İdaresi Vatandaşlara Hizmet Sunmaya Devam Ediyor…

ABONE OL
Haziran 19, 2023 11:47
İl Özel İdaresi Vatandaşlara Hizmet Sunmaya Devam Ediyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Özel İdare çalışanları alt yapı ve üst yapı çalışmaları il özel idare ekipleri aralıksız devam etmektedir. İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım, trafik işaret levlandırma ve selle mücadele çalışmaları kapsamında;
Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce;
Avanos İlçesine bağlı Sarılar ve Mahmat Köylerinde, Acıgöl İlçesine bağlı Kozluca Köyünde, Derinkuyu İlçesine bağlı Suvermez, Til ve Kuyulutatlar Köylerinde, Gülşehir İlçesine bağlı Terlemez ve Eğrikuyu Köylerinde, Ürgüp İlçesine bağlı Sarıhıdır Köyünde, Kozaklı İlçesine bağlı Karasenir ve Merdanali Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir.
Avanos İlçesine bağlı Kuyulukışla Köyünde, Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa Köyünde, Merkez İlçesine bağlı Çardak-Güvercinlik Köylerinde kanalizasyon kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderilmiştir.
Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyünde, Gülşehir İlçesine bağlı Abuşağı ve Yeşilli Köylerinde, Avanos İlçesine bağlı Üçkuyu ve Paşalı Köylerinde bulunan hanelerin foseptik çekimleri yapılmıştır.
Ayrıca;
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;

Acıgöl İlçesine bağlı Ağıllı Köyünde ve Ürgüp İlçesine bağlı Cemil Köyünde meydana gelen selden dolayı yoldaki bozulmaları düzenlemek için kumlama çalışması yapılmıştır.
Nevşehir-Çat yolu üzerinde trafik uyarı levlahandırma çalışması yapılmıştır.
Gülşehir İlçesine bağlı Yeşilöz Köyünde ise trafik işaret levhaları yenileme bakım ve onarımı gerçekleştirilmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.